Våre komponerte 3 rettere

Her har dere 3 forskjellige alternativ men vi lager maten slik dere vil ha den, så frykt ikke!


Alt 1 

Forett

Hjemmelaget blomkålsuppe med sprøstekt bacon og trøffelolje. 

Hovedrett 

Helstekt Indrefilet av okse med bakte grønnsaker, peppersaus, fløtepoteter og maiskrem 

Dessert

Hjemmelaget Karamellpudding med friske bær og krem 


475,- per pers




Alternativ 2 

Forett 

Mini spekefjøl med søtrømme, og friske urter

Hovedrett 

Stekt kveitefilet med bakte grønnsaker, saltbakte poteter og eplesaus 

Dessert

Sjokolademousse med belgisksjokolade servert med vaniljesaus og friske bær


495,- per pers 




Alternativ 3


Forett: 

Skagenrøre med friske urter , salt kjeks som krønsj

Hovedrett 

Kjøtt i mørke av elg fra Fosen med rikitg tilbehør 

Dessert: 

Sjokoladedrøm 


395,- per pers 




Alternativ 4 


Forett:

Wraps med spekeskinke eller røykalaks med urtesmør, ruccol. 

Hovedrett: 

Hjortecarre med rødvinsaus, amadinepoteter, og stekte rotgrønnsaker

Dessert: 

Frisk multekrem med whiskeymarinerte multer


469,- 


Minumum 20 personer per bestilling

Vi kommer der dere er og gjør ferdig maten på stedet!

Ta kontakt om du ønsker noen annet eller har spørsmål til menyer .

post@pr-event.no