Alt 1
Forett
Hjemmelaget blomkålsuppe med sprøstekt bacon og trøffelolje.
Hovedrett
Helstekt Indrefilet av okse med bakte grønnsaker, peppersaus, fløtepoteter og maiskrem
Dessert
Hjemmelaget Karamellpudding med friske bær og krem
475,- per pers
Alternativ 2
Forett
Mini spekefjøl med søtrømme, og friske urter
Hovedrett
Stekt kveitefilet med bakte grønnsaker, saltbakte poteter og eplesaus
Dessert
Sjokolademousse med belgisksjokolade servert med vaniljesaus og friske bær
495,- per pers
Alternativ 3
Forett:
Skagenrøre med friske urter , salt kjeks som krønsj
Hovedrett
Kjøtt i mørke av elg fra Fosen med rikitg tilbehør
Dessert:
Sjokoladedrøm
395,- per pers
Alternativ 4
Forett:
Wraps med spekeskinke eller røykalaks med urtesmør, ruccol.
Hovedrett:
Hjortecarre med rødvinsaus, amadinepoteter, og stekte rotgrønnsaker
Dessert:
Frisk multekrem med whiskeymarinerte multer
469,-
Minumum 20 personer per bestilling
Vi kommer der dere er og gjør ferdig maten på stedet!
Ta kontakt om du ønsker noen annet eller har spørsmål til menyer .
post@pr-event.no