Våre Tapas og Koldtbord menyer er fleksible og du velger akkurat slik du vil ha det.
Vi har 3 alternativer for din Tapas / koldtbord.
Alternativ 1 - Standard
- Roastbeef med rødløk og remulade eller spekefat fra Trøndelag.
- Vikingskinke med asparges og italiensk salat
- Ostefat med druer og fikensyltetøy, pepperkaker og salt kjeks.
- Kjøttboller i sweet and sour saus
- Kyllingklubber med bbq marinade med potetsalat
- Halve egg med majones
- Reker
- Wraps med spekeskinke eller røykalaks
- Røyka laks / ørret med eggerøre
- Brød, smør, dressing og blandet salat, rødbeter og sylte agurk.
KR: 249,- per pers.
Alternativ 2 - Fest
- Roastbeef med rødløk og remulade
- Marinert kalkunbryst fra Solvang Gård
- Spekefat fra Trøndelag med rømme, flatbrød og eggerøre
- Røykalaks med halve egg
- Stek kylllingfilet i bit
- Leverpostei med sprøstekt bacon og løk
- Tacovåruller med rømme og salsa eller vanlige våruller med kylling og grønnsaker, kommer med sursøtsaus.
- Wraps med spekeskinke eller røykalaks
- Foccica med havsalt
- Spanske kjøttboller i tomatsaus.
- Scampi i hvitløk og urter
- Brød, smør, dressing, blandet salat , rødbeter og sylteagurk
KR: 279,- per pers.
Alernativ 3 Fest & Moro
- Roastbeef med rødløk og remulade
- Marinert kalkunbryst fra Solvang Gård med kremet fruktsalat
- Ostefat Delux med fikensyltetøy, pepperkaker og salte kjeks
- Stekt kyllingfilet i bit thai - inspirert
- Spekefat delux fra Trøndelag med halve egg
- Røykalaks fra Frøya med eggerøre
- Tapaskjøttboller med tomatsaus
- Foccica med havsalt
- Scampi og hele reker
- Wraps med spekeskinke
- Våruller ( taco eller thai med kylling) sauser inkludert.
- Italienskskinke, eggesalat, potetsalat. pastasalat og blandet salat
- Dressing, smør, brød og syleagurk / rødbeter.
- 1 valgfri varmrett fra varmrettsmenyen.
KR: 349,- per pers.